Ik wil een hangmat

7
1674

Dit blog gaat over mijn nieuwe “hangmatten – crush”!
Tijdens onze camperreis door Portugal bleek een hangmat dus een duidelijke musthave. Vooral op de camping in Aljezur (westkust – Algarve – Portugal) zag ik de meest prachtige creaties. 

hammock heavenDe hoge eucalyptus bomen leenden zich goed om een hangmatje tussen te knopen.

Ralph noemde het “Hammock Heaven” .

Het ultieme ingrediënt voor een goeie powernap of een relaxte leessessie.

Ik ontspan van een goed boek

thuis in portugalIk gun mijzelf, buitenom vakanties, veel te weinig tijd om een boek te lezen. En dat terwijl ik lezen (en inmiddels schrijven :-)) enorm leuk vind om te doen.

Een goeie (semi) autobiografie leest voor mij het lekkerste weg.

Ineens zag ik het voor mij……straks in mijn nieuwe huis in Portugal tussen twee citrusbomen een eigen hangmat waar ik dan veel vaker (dan in Nederland) in ga vertoeven om lekker een stuk te lezen. Oke het goede voornemen is geboren!

Dus waar koop ik die leuke hangmat?

Al wat lopen Googlen naar mooie hangmatten maar man o man wat is de keuze reuze! Ik wil er natuurlijk eentje waar ik niet na 1 keer in springen doorheen zak (een stevige kwaliteit dus!). En dan ben ik er ook nog niet aan uit of ik bij mijn favoriete kleuren mint/aqua en wit blijf of dat ik toch out of the box ga met regenboog?

hangmat-hammock

Tja, wie heeft tips waar ik een goeie en leuke hangmat kan kopen? Laat ik daar eerst maar eens mee beginnen :-).

Zet je reactie hieronder.

DELEN

7 REACTIES

  1. Icolori-hangmatten.nl
    Goed advies, mooie hangmatten.
    Ik heb een Mexicaanse hangmat (xxl geloof ik) en ben er erg tevreden over

    • Bedankt voor de tip Heidi! Ik zie op hun website dat de draaglijnen van nylon gemaakt zijn maar er staat niet bij van welk materiaal de rest is gemaakt. Nylon lijkt mij bij warme temperaturen niet echt fijn om in te liggen? Of wat is jouw ervaring daarin?

    • Dankejwel voor je reactie Jasper. Ik zie dat ze een ruim assortiment hebben en ga eens goed kijken of er iets tussenzit!

Comments are closed.